O ιδανικός συνεργάτης σας για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση του ανελκυστήρα σας - Κόρινθος, Αθήνα
1

ΜΕΛΕΤΕΣ

Ασανσέρ EASYLIFT
Η εταιρεία μας με την εμπειρία, τις γνώσεις, το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει αναλαμβάνει τη μελέτη οποιουδήποτε συστήματος ανύψωσης μεταφοράς ατόμων ή φορτίων (σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 95/16ΕΚ και τα διεθνή πρότυπα ΕΝ 81-1, ΕΝ 81-2, ΕΝ 81-20) , προτείνοντας πάντα το κατάλληλο σύστημα μεταφοράς.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, (χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση του πελάτη) οι οποίοι επισκέπτονται τον χώρο του έργου και αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έκδοση της μελέτης. Εφόσον ολοκληρωθεί η μελέτη, το τμήμα προσφορών αναλαμβάνει την έκδοση της οικονομοτεχνικής προσφοράς η οποία παραδίδεται και παρουσιάζεται στον πελάτη, μέσω της οποίας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με την εγκατάσταση και τη λειτουργία του ανελκυστήρα.

2

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση υδραυλικών ανελκυστήρων προτείνοντας τους ως απλή και αξιόπιστη λύση, για μικρά ή μεγάλα φορτία έως 8 στάσεις (διαδρομή έως 22m) και ταχύτητες έως 0,80 m/s με σχετικά χαμηλό κόστος.

ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Η εταιρεία μας για τις περιπτώσεις που δεν έχει προβλεφθεί χώρος για το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα στο κτίριο εγκαθιστά τους ELEVER-HYDRO MRL, όπου η μονάδα ισχύος και ο πίνακας χειρισμού τοποθετούνται σε είδικα κατασκευασμένο ερμάριο.

ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει :
• Την εγκατάσταση μηχανικών ανελκυστήρων -ως τους πλέον κατάλληλους- για κτίρια με πολλούς ορόφους, μεγάλη κίνηση και αυξημένες ανάγκες μεταφοράς φορτίων, από 2 στάσεις έως 15 στάσεις και με ταχύτητες από 0,60 m/s έως 2,00 m/s.
• Την εγκατάσταση μηχανικών ανελκυστήρων με μεταβαλλόμενη συχνότητα τύπου Inverter VVVF για τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας εγκαθιστά μηχανικούς ανελκυστήρες FAER & TOPGEARS.

ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Η εταιρεία μας για τις περιπτώσεις που δεν έχει προβλεφθεί χώρος για το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα στο κτίριο εγκαθιστά τους ELEVER-TRACTION MRL με όλα τα μηχανικά του μέρη να βρίσκονται μέσα στο φρεάτιο, και ο πίνακας χειρισμού να τοποθετείται σε κατάλληλη θέση δίπλα στην πόρτα συνήθως του τελευταίου ορόφου. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούνται μηχανές χωρίς μειωτήρα (gearless), χωρίς να αποκλείονται και οι μηχανές με μειωτήρα,όταν οι διαστάσεις του φρεατίου το επιτρέπουν. Άριστη ποιότητα κίνησης και ακρίβεια στάσης, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας. Υψηλή ενεργειακή απόδοση με τη χρήση συστημάτων ρύθμισης των στροφών του κινητήρα (VVVF inverter). Χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των ορόφων ενός κτηρίου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων φορτίων με ωφέλιμο φορτίο από 500 kgr έως και 16.000 kgr .

Οι ανελκυστήρες φορτίων μπορεί να είναι υδραυλικοί ή ηλεκτροκίνητοι, ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες εμπορικές ή βιομηχανικές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρα – αναβατορίου φαγητού.

Είναι ένας ανελκυτήρας μικρού μεγέθους ιδανικός για την ανύψωση μικρών αντικειμένων όπως δίσκους με φαγητό κλπ.
Η χρήση του είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία. Σε αρκετές περιπτώσεις τοποθετείται και σε ιδιωτικές κατοικίες. Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί σε ειδική σιδεροκατασκευή φρεατίου απο την εταιρία μας εάν δεν υπάρχει
διαθέσιμο φρεάτιο στο κτήριο για το οποίο προορίζεται.

Α.Μ.Ε.Α.

Η εταιρεία μας, με στόχο την εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α. εκπροσωπεί την εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων PROSPELASI και σας προσφέρει προϊόντα ευρωπαϊκών εργοστασίων με μεγάλη ιστορία στον χώρο των ανελκυστήρων σκάλας, όπως η Handicare με έτος ίδρυσης το 1886 και με τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων διεθνώς. Με βασικότερα τα κριτήρια της ασφάλειας και της αξιοπιστίας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανών να αποτελέσουν την οριστική λύση τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας, όσο και σε επίπεδο αισθητικής.

Μελετώντας κάθε πρόβλημα ξεχωριστά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη βέλτιστη τεχνική λύση και υποστήριξη. Τα ανυψωτικά συστήματα κλιμακοστασίου διακρίνονται σε δύο τύπους σε κάθισμα και σε αμαξίδιο (πλατφόρμα) και κατασκευάζονται για ευθύγραμμες σκάλες και τεθλασμένες σκάλες, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση διάφορων ειδών συστημάτων στάθμευσης, εξασφαλίζοντας την στάθμευση δύο ή τεσσάρων οχημάτων σε χώρο που προοριζόταν για ένα ή δύο αντίστοιχα και την εγκατάσταση ανελκυστήρα αυτοκινήτων για απαιτήσεις μεγάλων διαδρομών όπου απαιτείται η κατακόρυφη μεταφορά, από 2 έως 12 μέτρα, με ωφέλιμο φορτίο 2.200 kgr.
3

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ασανσέρ EASYLIFT
Ασανσέρ EASYLIFT
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση μηχανοκίνητων & υδραυλικών ανελκυστήρων, εγγυώμενη την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα, την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών βλαβών καθώς και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τόσο των εξαρτημάτων όσο και του ίδιου ανελκυστήρα.

Η συντήρηση διενεργείται από αδειούχους , έμπειρους και καταρτισμένους τεχνίτες σε τακτά χρονικά διαστήματα και περιλαμβάνει :

  • Tον έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφαλείας και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του ανελκυστήρα.
  • Tην ρύθμιση των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφαλείας και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του ανελκυστήρα.
  • Την λίπανση των εξαρτημάτων.
  • Την αποκατάσταση έκτακτων βλαβών.
  • Την ασφάλιση για αστική ευθύνη σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.
  • Την παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας του ανελκυστήρα.
Η εταιρία μας με την χρήση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων για την καταγραφή του προγράμματος συντήρησης, βλαβών, επισκευών και γενικά πλήρους ιστορικού για κάθε ανελκυστήρα αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών συντήρησης που παρέχει.
4

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Η εταιρία μας κάνει επισκευές πληρώντας της ήδη υπάρχουσες προδιαγραφές, το κάθε υλικό που χρησιμοποιείται για την επισκευή είναι κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας οι οποίες και ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα. Οι επισκευές αφορούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πραγματοποιούνται στον ανελκυστήρα με σκοπό την αντικατάσταση ενός παλιού ή ελαττωματικού εξαρτήματος με κάποιο καινούριο.

Βάσει των Νόμων : ΦΕΚ 2604/Β΄/22.12.2008 και ΦΕΚ 1797/Β΄/21.12.2005 , όλοι οι ανελκυστήρες υποχρεούνται να περνούν από περιοδικό έλεγχο και να εκσυγχρονίζονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ. 81.1 και ΕΝ. 81.2 για την πιστοποίηση τους.

Ο Εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα για σωστή λειτουργία , ασφάλεια, άνεση και αισθητική μπορεί να περιλαμβάνει :

  • Την αντικατάσταση θαλάμου.
  • Την αντικατάσταση θυρών φρέατος.
  • Την αντικατάσταση γενικής ηλεκτρικής εγκατάστασης φρέατος – μηχανοστασίου – τροχαλιοστασίου.
  • Την αντικατάσταση κομβιοδόχου θαλάμου με ενσωματωμένα τα : συστήμα φωνητικής επικοινωνίας, φωτισμό ασφαλείας, Display, υπερβάρο κ.α.
  • Την αντικατάσταση κομβιοδόχων ορόφων.
  • Την τοποθέτηση αυτόματου απεγκλωβισμού.
  • Την τοποθέτηση εσωτερικών πορτών θαλάμου τύπου Bus.
  • Την αντικατάσταση κλειδαριών με νέες που διαθέτουν προμανδάλωση (μηχανική εξακρίβωση της κλειστής θέσης).
  • Την αντικατάσταση πίνακα με νέο ηλεκτρονικό με χρονικά, με διπλούς ανεξάρτητους ηλεκτρονόμους, με επιτηρητή φάσεως κ.α.
  • Την αντικατάσταση κινητήριου μηχανισμού.
  • Την εγκατάσταση περιοριστή ταχύτητος ανεξάρτητο από τον οροφοδιαλογέα.
  • Την εγκατάσταση πίνακα για την αντιστάθμιση της αέργου ισχύος (συνφ).
Σε περίπτωση που κάποιος ανελκυστήρας είναι άνω των 15 ετών συνιστάται ο εκσυγχρονισμός του. Σε ακόμη παλαιότερους ανελκυστήρες επιβάλλεται η ανακατασκευή ή και αντικατάσταση τους.