O ιδανικός συνεργάτης σας για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση του ανελκυστήρα σας - Κόρινθος, Αθήνα
Ανελκυστήρες Ασανσέρ EASYLIFT εργασίες
Η εταιρεία μας, με στόχο την εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α. εκπροσωπεί την εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων PROSPELASI και σας προσφέρει προϊόντα ευρωπαϊκών εργοστασίων με μεγάλη ιστορία στον χώρο των ανελκυστήρων σκάλας, όπως η Handicare με έτος ίδρυσης το 1886 και με τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων διεθνώς. Με βασικότερα τα κριτήρια της ασφάλειας και της αξιοπιστίας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανών να αποτελέσουν την οριστική λύση τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας, όσο και σε επίπεδο αισθητικής.

Μελετώντας κάθε πρόβλημα ξεχωριστά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη βέλτιστη τεχνική λύση και υποστήριξη. Τα ανυψωτικά συστήματα κλιμακοστασίου διακρίνονται σε δύο τύπους σε κάθισμα και σε αμαξίδιο (πλατφόρμα) και κατασκευάζονται για ευθύγραμμες σκάλες και τεθλασμένες σκάλες, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.


Σύστημα Ανύψωσης για αμαξίδιο
Tα Αναβατόρια Κλίμακας για αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α. (ανυψωτικές πλατφόρμες) σχεδιάστηκαν ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες αμαξιδίων Α.Μ.Ε.Α. να μπορούν αυτόνομα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίζουν και να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κτίριο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή. Τα αναβατόρια κλίμακας (σκάλας) μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στηρίγματα στο έδαφος ενώ αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους. Η χρήση ενός ασανσέρ σκάλας είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας σε Α.Μ.Ε.Α.

Αναβατόρια Κλίμακας για αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α. για Ευθύγραμμες σκάλες
Εξασφαλίζει την πλήρη αυτονομία του χρήστη χάρη στο σύστημα αυτόματης αναδίπλωσης που διαθέτει. Δεν σταμάτα να λειτουργεί ούτε στη περίπτωση διακοπής ρεύματος λόγω των επαναφορτιζόμενων μπαταριών της. Κινείται πάνω σε διπλό οδηγό αλουμινίου , απολύτως ομαλά και αθόρυβα. Σχεδιασμένη ειδικά να καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο πάνω στην σκάλα , αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για σκάλες τόσο εσωτερικού, όσο και εξωτερικού χώρου.
Αναβατόρια Κλίμακας για αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α. για Τεθλασμένες σκάλες
Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας SL-curved προορίζεται για σκάλες που ακολουθούν τεθλασμένη πορεία είτε με στροφές 90 ή 180 μοιρών είτε με ενδιάμεσα πλατύσκαλα. Διαφοροποιείται από άλλους αντίστοιχους ανελκυστήρες στο ότι δεν φέρει τον μηχανισμό κίνησης πάνω στην πλατφόρμα , γεγονός που του επιτρέπει να καταλαμβάνει τον μικρότερο όγκο πάνω στην σκάλα. Η απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία του τον καθιστούν την δημοφιλέστερη επιλογή παγκοσμίως. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Σύστημα Ανύψωσης Αμαξιδίου / Ανυψωτική Πλατφόρμα ΑΜΕΑ - Πλεονεκτήματα
 • Απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή δυνατότητα για τριφασικό ρεύμα
 • Σχεδιασμός για τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση
 • Κατασκευή υψηλής αντοχής
 • Δυνατότητα προσαρμογής πλευρικής ράμπας
 • Ρύθμιση ειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
 • Αισθητική που προσαρμόζεται στο χώρο σας
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης
 • Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση
 • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
 • Πιστοποίηση με σήμανση CE και Πιστοποιητικό Εξέτασης Τύπου
 • Εγγύηση 2 χρόνων
  Ασανσέρ EASYLIFT

  Αναβατόρια Κλίμακας για αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α. για Τεθλασμένες σκάλες


  Συστήματα ανύψωσης καθίσματος
  Το σύστημα ανύψωσης καθίσματος για τις σκάλες Α.Μ.Ε.Α. έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάβασης σε σκάλες. Τα συστήματα ανύψωσης καθίσματος (ανυψωτικές καρέκλες) μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάλα, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία κλιμακοστάσια ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή. Τα Συστήματα Ανύψωσης καθίσματος (ασανσέρ καθίσματος) διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα της κάθε κατοικίας.

  Ευθύγραμμες σκάλες
  Οι ευθύγραμμοι ανελκυστήρες σκάλας Handicare διαθέτουν στην γκάμα τους, 3 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Όλοι οι τύποι μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν κατάλληλα ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν ανελκυστήρα σκάλας, όπως ο σχεδιασμός για εξοικονόμηση χώρου, η ασφάλεια χρήσης, η ευκολία στον χειρισμό, η αθόρυβη λειτουργία, το υψηλής ποιότητας φινίρισμα.
  Ασανσέρ EASYLIFT

  Σύστημα Aνύψωσης καθίσματος

  Τεθλασμένες σκάλες
  Ο ανελκυστήρας σκάλας Curved 2000 διαθέτει στην γκάμα του, 3 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Όλοι οι τύποι μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν κατάλληλα ώστε να ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις από έναν ανελκυστήρα σκάλας, όπως ο σχεδιασμός για εξοικονόμηση χώρου, η ασφάλεια χρήσης, η ευκολία στον χειρισμό, η αθόρυβη λειτουργεία, το υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Ο ανελκυστήρας σκάλας curved 2000 χρησιμοποιεί ένα σύστημα οδήγησης δυο ραγών. Τα συστήματα οδήγησης αυτού του τύπου είναι τα πλέον διαδεδομένα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η απολυτή εφαρμογή του στην σκάλα σας και ο αισθητά μικρότερος όγκος που θα καταλάβει πάνω σε αυτή, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τέτοιου τύπου σύστημα οδήγησης, εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη χρήση της σκάλας καθώς και το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα. Με δεδομένη επιπροσθέτως την αξιοπιστία του καθώς και τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που τηρεί, καθίσταται εξαιρετική επιλογή για όλες της τεθλασμένης πορείας σκάλες, όσο ΄δύσκολες΄ και αν είναι, εσωτερικού ή και εξωτερικού χώρου. Οι εξαιρετικές του δυνατότητες οφείλονται στην ύπαρξη δυο οδοντωτών κανόνων, ένας σε κάθε ράγα και αντίστοιχα δυο γραναζιών. Αυτό εξασφαλίζει την ισορροπημένη κατανομή της κίνησης, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία ακόμα και στις απότομες αλλαγές κλίσης καθώς και την οριστική αντιμετώπιση του φαινομένου της φθοράς του οδοντωτού κανόνα, πράγμα σύνηθες σε οδηγούς ενός γραναζιού. Πρωταρχικό του πλεονέκτημα είναι επίσης η επίτευξη, μιας πολύ μικρότερης ακτίνας στροφής από οποιονδήποτε άλλο ανελκυστήρα σκάλας με σύστημα οδήγησης δυο ραγών.
  Ασανσέρ EASYLIFT

  Σύστημα Ανύψωσης καθίστατος για Ευθύγραμμες σκάλες

  Συστήματα Ανύψωσης Καθίσματος - Πλεονεκτήματα
  • Απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή δυνατότητα για τριφασικό ρεύμα
  • Σχεδιασμός για τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση
  • Αισθητική που προσαρμόζεται στο χώρο σας
  • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης
  • Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση
  • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
  • Αναδιπλούμενο κάθισμα για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου
  • Περιστρεφόμενο, ανατομικό κάθισμα
  • Δυνατότητα για πολλές στάσεις
  • Χειρισμός μέσω χειριστηρίου στο υποβραχιόνιο ή τηλεχειριστηρίου
  • Στάθμευση εκτός κλιμακοστασίου
  • Διαδρομή σε περισσότερους από έναν ορόφους
  • Πιστοποίηση με σήμανση CE και Πιστοποιητικό Εξέτασης Τύπου
  • Εγγύηση 2 χρόνων
   Ασανσέρ EASYLIFT

   Σύστημα Ανύψωσης καθίστατος για Τεθλασμένες σκάλες